Ubisoft ανοίγει δύο νέα στούντιο σε Ινδία και Ουκρανία

Συνεχίζει το αναπτυξιακό της σερί
23 Μαρτίου 2018 17:56
Ubisoft ανοίγει δύο νέα στούντιο σε Ινδία και Ουκρανία

Η Ubisoft φαίνεται πως τα πηγαίνει πολύ καλά τελευταία, καθώς πέρα από το γεγονός πως γλύτωσε επιτέλους από “τα νύχια” της Vivendi και το άνοιγμα ενός νέου στούντιο στο Βερολίνο στις αρχές του 2018, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε πως θα ανοίξει δύο νέα στούντιο σε Ινδία και Ουκρανία. Συγκεκριμένα, οι δύο νέες ομάδες θα συνεργαστούν με άλλα, ήδη υπάρχοντα, στούντιο της Ubisoft για να βοηθήσουν με την ανάπτυξη AAA τίτλων. Η Ubisoft Odesa στην Ουκρανία θα βοηθήσει με την δημιουργία Tom Clancy’s Ghost Recon παιχνιδιών και ψάχνει για 60 developers μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Sébastien Delen, Managing Director των Eastern European Hub Studios της Ubisoft, δήλωσε:

Η Ubisoft ήρθε για πρώτη φορά στο Κίεβο πριν από 10 χρόνια και από τότε η ομάδα μεγάλωσε και ανέλαβε προκλητικά έργα, αλλά παράλληλα με το Κίεβο, μας ενδιάφερε πάντα και η Οδησσός και έτσι η τέλεια ευκαιρία για να το δείξουμε αυτό ήταν να ανοίξουμε ένα στούντιο εκεί. Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που βλέπουμε την εξέλιξη της βιομηχανίας στην Ουκρανία και να βλέπουμε τόσους πολλούς ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την ανάπτυξη παιχνιδιών.

Από την άλλη, η Ubisoft Mumbai στην Ινδία θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον Ιούνιο. Το στούντιο αναμένεται να μεγαλώσει γρήγορα, με τουλάχιστον 100 developers στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Christine Burgess-Quémard, Executive Director των Ubisoft Worldwide Studios, δήλωσε:

Αυτό το έτος σηματοδοτεί τη δέκατη επέτειο της παρουσίας της Ubisoft στην Ινδία και την Ουκρανία. Η δέσμευσή μας και στις δύο χώρες ενισχύεται από αυτές τις επεκτάσεις στη Βομβάη και την Οδησσό. Είμαι περήφανος που βλέπω πως μεγαλώνει η παρουσία μας στην παραγωγή και πιστεύουμε ακράδαντα ότι επενδύοντας και επεκτείνοντας τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη μας εσωτερικά θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υψηλής ποιότητας ψυχαγωγικές εμπειρίες του μέλλοντος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο αφορά την Ubisoft και τα παιχνίδια της.

Tags: