Ανανέωση του προγράμματος Xbox Live Rewards

Νέες προσφορές και εκπτώσεις
06 Σεπτεμβρίου 2014 12:11
Ανανέωση του προγράμματος Xbox Live Rewards

Το πρόγραμμα Xbox Live Rewards της Microsoft ανανεώθηκε με νέες λειτουργίες όπως τα MyMissions και MyStats. Οι χρήστες πλέον θα βαθμολογούνται με ένα σύστημα αστεριών, τα οποία προσφέρονται με τις αγορές που πραγματοποιούν και τους αποφέρουν εκπτώσεις. Επομένως, όσοι ξοδεύουν πολλά στο Xbox Live θα κερδίζουν και μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Μέλη που ξοδεύουν 150 δολάρια ετησίως θα κερδίζουν ένα αστέρι, που φέρνει μαζί μια αυτόματη έκπτωση 1%. Τα επιπλέον αστέρια παρέχουν μια αντίστοιχη ποσοστιαία μονάδα, με ανώτατο όριο έκπτωσης τα 5%. Αν όμως είστε χρυσό μέλος, ο αριθμός αυτός διπλασιάζεται, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε έως και 10% πίσω στις αγορές σας που γίνονται στο Xbox Live Marktplace.

Με το MyMissions οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν ευκαιρίες για να κερδίσουν Reward Points, ενώ το MyStats θα βοηθήσει στο να παρακολουθείτε την πρόοδο των φίλων σας στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Xbox Live Rewards, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft.

Tags: