To PUBG Mobile νικάει το Fortnite

Κερδίζει την κορυφή των App Store και Google Play
23 Μαρτίου 2018 14:12
To PUBG Mobile νικάει το Fortnite

Το PlayerUnknown's Battlegrounds και το Fortnite: Battle Royale έχουν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους τον τελευταίο καιρό, αφού και τα δύο παιχνίδι έχουν γνωρίσει φαινομενική επιτυχία. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο παιχνιδιών για την ανακήρυξη του βασιλιά του Battle Royale είδους έχει φουντώσει για τα καλά τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα, το Fortnite έγινε πρόσφατα διαθέσιμο σε έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών iOS συσκευών της Apple και κατάφερε να κερδίσει των κορυφή των charts του App Store. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά, με μια ανακοίνωση έκπληξη, η PUBG Corp. ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του PUBG Mobile για όλες τις Android και iOS συσκευές στην αγορά. Πρόκειται για μια έκδοση του πασίγνωστου παιχνιδιού, η οποία σε αντίθεση με τα Xbox One και PC, είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν.

Το PUBG Mobile κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στα charts των App Store και Google Play, εκθρονίζοντας την mobile έκδοση του Fortnite: Battle Royale που βρισκόταν προηγουμένως στην κορυφή. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η περιορισμένη διαθεσιμότητα της mobile έκδοσης του Fortnite που γίνεται με προσκλήσεις, αλλά ανεξαρτήτως πρόκειται για μια νίκη που καταχωρείται στο ιστορικό του PUBG.

Για την ιστορία, το PlayerUnknown's Battlegrounds πρόσφατα έγινε γνωστό πως θα ακολουθήσει το Fortnite και θα προσθέσει και αυτό ειδικά events περιορισμένου χρόνου.