Φήμη | Έρχεται το Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Και δυστυχώς δεν θα έχει multiplayer
22 Μαρτίου 2018 14:04
Φήμη | Έρχεται το Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Το γνωστό μέσο του χώρου, Eurogamer, έρχεται να δώσει βαρύτητα στις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό από το CharlieIntel, επισημαίνοντας με τη σειρά του πως το Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered είναι πραγματικό. Συγκεκριμένα, μια καταχώρηση στο Amazon Ιταλίας αποκάλυψε την αναβαθμισμένη έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 και το Xbox One στις 30 Απριλίου με τιμή που θα ανέρχεται στα €19.99.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες θέλουν το remaster να μην συμπεριλαμβάνει το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Όπως όλα δείχνουν πριν την κυκλοφορία του Black Ops 4 τον Οκτώβριο, οι οπαδοί του Call of Duty θα μείνουν απασχολημένοι με το Modern Warfare 2 Remastered. Βέβαια, η απουσία του multiplayer μοιάζει κάπως περίεργη, ειδικά αν αναλογιστούμε πως το Modern Warfare Remastered είχε κανονικά και single-player campaign και ανανεωμένο multiplayer.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα χειριστεί η Activision στην επανακυκλοφορία, το δημοφιλές επίπεδο ‘No Russian’ του campaign, αν αναλογιστούμε την τωρινή κατάσταση και τις εντάσεις που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω αποτελούν απλώς φήμες και η εταιρία δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής.