Η CD Projekt ανοίγει νέο στούντιο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Cyberpunk 2077

Οι Πολωνοί αυξάνουν το εργατικό τους δυναμικό
21 Μαρτίου 2018 12:24
Η CD Projekt ανοίγει νέο στούντιο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Cyberpunk 2077

Πλέον, η CD Projekt Red αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες ανάπτυξης μετά την εμβληματική σειρά The Witcher. Το στούντιο συνεχίζει να μεγαλώνει με αποτέλεσμα το εργατικό του δυναμικό να πολλαπλασιάζεται και αυτό δραματικά. Έτσι, με το Cyberpunk 2077 να βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, η εταιρία ανακοίνωσε πως άνοιξε ένα νέο στούντιο στο Wrocław της Πολωνίας που θα βοηθήσει στην ανάπτυξή του. Τον πυρήνα αυτού του νέου στούντιο αποτελεί ένας πρώην προγραμματιστής της Strange New Things και φέρει μαζί του 18 developers. Ο επικεφαλής του στούντιο CD Projekt Red Wrocław, Paweł Zawodny, είπε τα εξής:

Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι που θα απλωθούμε σε αυτό το νέο γραφείο. Ξέρουμε την Wrocław απ'έξω και είναι ένα υπέροχο μέρος για να δημιουργήσουμε παιχνίδια. Η ομάδα είναι δυνατή και είμαι σίγουρος πως έχουμε και την εμπειρία, αλλά και τα δημιουργικά πυρομαχικά για να κάνουμε το Cyberpunk 2077 ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι.

Το Cyberpunk 2077 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PC. Μέχρι στιγμής υπάρχουν απειροελάχιστες πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι της CD Projekt Red, ωστόσο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο προκύψει από τους Πολωνούς.