NPD Φεβρουαρίου: Το PS4 "βασιλεύει" στην πρώτη θέση

Ενώ το Nintendo Switch συνεχίζει να σπάει ρεκόρ
21 Μαρτίου 2018 12:03
NPD Φεβρουαρίου: Το PS4

Μία εξαιρετική πορεία στον οικονομικό της τομέα φαίνεται να συνεχίζει να έχει η gaming πλατφόρμα της Sony και αυτό έρχεται να μας επιβεβαιώσει και το NPD group με νούμερα. Η ομάδα μοιράστηκε πως το PlayStation 4 "βασίλευσε" τον Φεβρουάριο, πράγμα που σημαίνει πως βρέθηκε στην κορυφή πωλήσεων για την αγορά της Αμερικής. Φανταστική πορεία συνεχίζει να έχει και το Nintendo Switch με πωλήσεις ρεκόρ. Σύμφωνα με το group, όσον αφορά πάντα τον πρώτο χρόνο της αγορά, η κονσόλα υβρίδιο απέκτησε την υψηλότερη βάση χρηστών από κάθε άλλη κονσόλα σε αντίστοιχο πάντα χρόνο.

Εκτός του hardware, μάθαμε περισσότερα και για διάφορα παιχνίδια. Το καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι για τον μήνα Ιανουάριο ήταν το Monster Hunter: World και μάλιστα, ο τίτλος κράτησε αυτή την θέση και για τον Φεβρουάριο. Την δεύτερη θέση "έπιασε" το COD: WWII και αμέσως μετά έρχεται το NBA 2K18. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το Monster Hunter: World ήταν ο καλύτερος τίτλος σε πωλήσεις στα PS4 και Xbox One, ενώ το Mario Kart 8 για το Nintendo Switch.

Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις software, αλλά και hardware για την αγορά της Αμερικής.