Ο λόγος που ο Mike Laidlaw έφυγε από την BioWare

Ο δημιουργός των Dragon Age εξηγεί
18 Μαρτίου 2018 07:10
Ο λόγος που ο Mike Laidlaw έφυγε από την BioWare

Όπως σας ενημερώσαμε, ο δημιουργός των Dragon Age αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την BioWare. Ο Mike Laidlaw εργαζόταν τα τελευταία 14 χρόνια στην ομάδα και είχε δουλέψει στο Jade Empire, το Mass Effect και σε οτιδήποτε αφορούσε το Dragon Age. Η αποχώρησή του πείραξε αρκετά μέλη της κοινότητας που ανησυχούσαν για παρασκηνιακά προβλήματα και αναρωτιόντουσαν για τον πραγματικό λόγο που έφυγε ο Laidlaw. Ωστόσο, ο ταλαντούχος δημιουργός εξήγησε τα πάντα σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Game Informer.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε την εξήγηση που έδωσε ο ίδιος Laidlaw, αναλύοντας πως έπειτα από 14 χρόνια ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Με την βασική ομάδα να έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του Anthem και ο επερχόμενος Dragon Age τίτλος να είναι στα αρχικά στάδια από μια βασική ομάδα, ο Laidlaw θεώρησε πως είναι μια καλή στιγμή για να αποχωρήσει και να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα projects του.

Ακολουθεί το εν λόγω βίντεο στο οποίο ο Laidlaw πέρα από την αποχώρησή του, μας δίνει και μια κλεφτή ματιά στα σχέδια του για το μέλλον.