Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή του Splinter Cell

Στην E3 2018 η μεγάλη αποκάλυψη;
13 Μαρτίου 2018 19:14
Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή του Splinter Cell

Από το καλοκαίρι του 2016 ακούγονται φήμες για επιστροφή της αγαπημένης σειράς Splinter Cell, με τον Michael Ironside να γυρίζει στον ρόλο του Sam Fisher. Στην περσινή E3 2017, ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, δήλωσε χαρακτηριστικά πως η εταιρία του δεν έχει ξεχάσει τα Splinter Cell. Τώρα μια νέα διαρροή έρχεται να φουντώσει για τα καλά τις φήμες σχετικά με την επιστροφή του franchise.

Το Amazon που ευθύνεται για πολλές διαρροές σχετικά με επερχόμενα βιντεοπαιχνίδια και συγκεκριμένα το Amazon Καναδά ανάρτησε μια καταχώρηση για ένα παιχνίδι με τίτλο Tom Clancy’s Splinter Cell 2018 από την Ubisoft. Πλέον η καταχώρηση έχει αφαιρεθεί, αλλά μπορείτε να δείτε ένα στιγμιότυπο της παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κωδικός της φαίνεται να έχει μια αναφορά στην E3, οπότε είναι πολύ πιθανό πως η αποκάλυψη του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στην επερχόμενη Ε3 2018.

Όπου υπάρχει καπνός λένε πως υπάρχει και φωτιά και όπως φαίνεται η αναβίωση του ιστορικού franchise της γαλλικής εταιρίας βρίσκεται προ των πυλών. Εσείς θα θέλατε ένα sequel ή ένα ολοκληρωτικό reboot; Περιμένουμε τα σχόλια σας.