Το εξωπραγματικό μηνιαίο ποσό που βγάζει ο μεγαλύτερος Fortnite streamer

Ο τίτλος της Epic Games δημιουργεί εκατομμυριούχους
12 Μαρτίου 2018 20:13
Το εξωπραγματικό μηνιαίο ποσό που βγάζει ο μεγαλύτερος Fortnite streamer

Ο πιο γνωστός streamer του Fortnite βγάζει ένα πραγματικά αξιοσημείωτο ποσό χρημάτων κάθε μήνα μόνο από τους subscribers του στο Twitch. Συγκεκριμένα, ο Tyler Blevins, γνωστός διαδικτυακά ως Ninja, είναι ένας streamer του Twitch, του οποίου η δημοτικότητα αυξήθηκε δραματικά μαζί με το Fortnite. Πέρα από το Twitch, ο Blevins έχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό από subscribers στο YouTube. Πρόσφατα, ο Ninja ξεπέρασε τον τεράστιο αριθμό των 140,000 subscribers στο Twitch.

Τα subscriptions και τα views ωστόσο είναι απλά νούμερα και δεν μεταφράζονται ακριβώς σε έσοδα. Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πόσα βγάζει πραγματικά ο Blevins. Παρόλο που ο αριθμός των χρημάτων που βγάζει ο δημοφιλής streamer δεν έχει επιβεβαιωθεί, το Forbes σε σχετικό του δημοσίευμα υπολόγισε πόσα περίπου χρήματα γεμίζουν τις τσέπες του κάθε μήνα. Όσον αφορά τα subscriptions του Twitch, κάθε χρήστης πληρώνει τουλάχιστον $5, εκ των οποίων τα $2.5 πηγαίνουν στον streamer. Αυτό σημαίνει πως ο Ninja βγάζει τουλάχιστον 350 χιλιάδες δολλάρια κάθε μήνα μόνο από τις συνδρομές του Twitch. Αν συμπεριληφθούν οι προβολές στο YouTube, τα sponsorships και τα donations, το ποσό σίγουρα θα φαντάζει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Blevins δεν είναι ο μόνος streamer που απολαμβάνει τεράστια επιτυχία χάρις της απίστευτη δημοτικότητα του Fortnite. Όλη η κοινότητα και μαζί της και οι content creators που εστιάζουν στον τίτλο συνεχίζουν βλέπουν εντυπωσιακή ανάπτυξη. Το παιχνίδι της Epic Games πραγματικά δημιουργεί εκατομμυριούχους.