Ο συγγραφέας του Anthem φεύγει από την BioWare

Ανησυχίες για το νέο project της εταιρίας
11 Μαρτίου 2018 14:09
Ο συγγραφέας του Anthem φεύγει από την BioWare

Όσοι τρέφετε κάποια ιδιαίτερη αγάπη προς της BioWare, τότε σίγουρα το όνομα Drew Karpyshyn θα φέρνει όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό σας. Ο Karpyshyn αποτέλεσε έναν από τους κύριους συγγραφείς των αγαπημένων Mass Effect, Mass Effect 2 και Star Wars: Knights of the Old Republic. Έχοντας αφήσει το στούντιο πίσω του πριν την κυκλοφορία του Mass Effect 3, ο συγγραφέας επέστρεψε και πάλι για να βοηθήσει το νεότερο project της εταιρίας που είναι το Anthem. Την περασμένη εβδομάδα, ο Karpyshyn, ανακοίνωσε πως για ακόμη μία φορά αποχώρησε από το στούντιο.

Στην επίσημη δημοσίευση της προσωπικής ιστοσελίδας του, ο συγγραφέας αποκάλυψε πως έφυγε από την BioWare στις 2 Μαρτίου. Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι γιατί θέλει να "κυνηγήσει ένα αριθμό διαφορετικών projects, συμπεριλαμβανομένων πρωτότυπων μυθιστορημάτων, ένα πρωτότυπο sci-fi μυθιστόρημα και να δουλεύει ανεξάρτητα σε βιντεοπαιχνίδια".

Τώρα, με την αποχώρηση του Karpyshyn  και την γενικότερα τεταμένη κατάσταση που φήμες θέλουν να επικρατεί στην BioWare, το παιχνίδι μάλλον δεν έχει και τόσο ομαλή ανάπτυξη. Εσείς τι πιστεύετε; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: