Η Sony απαγόρευσε παιχνίδι όπου αποπλανείτε γυναίκες

Και μαθαίνει στους παίκτες πως να τους μιλούν
09 Μαρτίου 2018 14:32
Η Sony απαγόρευσε παιχνίδι όπου αποπλανείτε γυναίκες

Μιλώντας στο Motherboard, η Sony έκανε γνωστό πως δεν θα επιτρέψει την κυκλοφορία του Super Seducer στο ηλεκτρονικό κατάστημα του PlayStation 4. Ο λόγος γίνεται για το “πιο ρεαλιστικό simulator αποπλάνησης στον κόσμο” όπως αυτοαποκαλείται ο τίτλος. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πρόσφατα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές έναντι 10 δολαρίων και ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο του στο PS4. Η Sony δεν εξήγησε τον λόγο που απαγορεύει την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην πλατφόρμα της, αλλά η ανακοίνωση έρχεται μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε η εταιρία για το ενδεχόμενο και μόνο της κυκλοφορίας του τίτλου.

Το παιχνίδι αυτό καθ’ αυτό απαρτίζεται από πραγματικά βίντεο του “γκουρού της αποπλάνησης” Richard La Ruina, ο οποίος προσφέρει στους παίκτες συμβουλές για το πως να μιλάνε σε γυναίκες σε μέρη όπως καφετέριες, γραφεία, μπαρ ή ακόμα και στο δρόμο. Οι γυναίκες φαίνονται επίσης στα βίντεο και ο παίκτης μπορεί να επιλέξει τι θα απαντήσει ο Richard σε κάθε περίπτωση. Αν η απάντηση δεν είναι σωστή το βίντεο δείχνει τι θα συμβεί και ο Richard εξηγεί στους παίκτες γιατί η απάντηση ήταν λάθος.

Νωρίτερα το 2018, ο La Ruina είχε υπερασπιστεί το παιχνίδι του. Μιλώντας στο PlayStation Lifestyle δήλωσε:

Αυτό δεν είναι ένα χαζό full motion video παιχνίδι. Είναι κάτι το οποίο έχει πολλή σκέψη από πίσω του. Ήμασταν προσεκτικοί για να σιγουρευτούμε ότι οι γυναίκες είναι όλες ισχυρές σε αυτό. Βεβαιώσαμε ότι λαμβάνουμε σοβαρή αντιμετώπιση και αντίδραση όταν συμπεριφερόμαστε εσφαλμένα. Νομίζω ότι είναι πολύ βαθύτερο. Είναι εύκολο να το απορρίψετε όταν βλέπετε έναν ‘pickup artist’ και στη συνέχεια το full motion video, αλλά είναι πολύ πιο βαθύ και πιο έξυπνο από αυτό που νομίζετε.

Tags: