Το Fortnite έρχεται στα κινητά!

Ξεκινώντας με τις συσκευές της Apple
09 Μαρτίου 2018 12:48
Το Fortnite έρχεται στα κινητά!

Η Epic Games φαίνεται πως έχει πολύ μεγάλες βλέψεις για το Fortnite Battle Royale. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε πως εργάζεται εντατικά πάνω σε μια mobile έκδοση για το εξαιρετικά δημοφιλές free-to-play παιχνίδι. Πολύ σύντομα οι κάτοχοι των iOS συσκευών της Apple θα μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για να δοκιμάσουν μια early access έκδοση του τίτλου. Η Android υποστήριξη θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η ομάδα ανάπτυξης τόνισε στην σχετική ανακοίνωση:

Στα κινητά και τα tablets, το Fortnite είναι το ίδιο παιχνίδι 100 παικτών που γνωρίζετε από τα PlayStation 4, Xbox One, PC και Mac. Το ίδιο gameplay, ο ίδιος χάρτης, το ίδιο περιεχόμενο, τα ίδια εβδομαδιαία updates.

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το μέλλον των παιχνιδιών. Το ίδιο παιχνίδι σε όλες τις πλατφόρμες. Με γραφικά και δράση ποιότητας αντίστοιχης των κονσολών. Παίξτε όταν θέλετε, όπου θέλετε.

Είναι αξιοσημείωτο πως οι mobile εκδόσεις θα έχουν cross-play με τα PS4, PC και Mac, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να διατηρήσετε την πρόοδό σας από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Όταν κυκλοφορήσει η Android έκδοση, οι κάτοχοι iOS συσκευών θα μπορούν να παίξουν και μαζί τους.

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για την mobile έκδοση, ξεκινώντας από τις 12 Μαρτίου, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Epic Games. Η εταιρία ανέφερε χαρακτηριστικά πως η mobile έκδοση είναι μόνο η αρχή.