God of War: Βροντερό όχι στα microtransactions

Ο δημιουργός του παιχνιδιού καθησυχάζει τους fans
08 Μαρτίου 2018 09:34
God of War: Βροντερό όχι στα microtransactions

Καλώς ή κακώς, καθημερινά το gaming συνεχίζει να αλλάζει με την βιομηχανία να ακολουθεί διαφορετικά βήματα για να εμπλουτίζει τα παιχνίδια της ζητώντας και το αντίστοιχο οικονομικό αντίτιμο από τον παίκτη. Τα loot boxes και τα microtransactions έχουν καθιερωθεί κατά κάποιον τρόπο στα παιχνίδια των μεγάλων publishers πλέον, ωστόσο το άκρως αναμενόμενο God of War έρχεται να κάνει τη διαφορά. Συγκεκριμένα, μια υποτιθέμενη εικόνα από το μενού του παιχνιδιού έκανε τον γύρο του διαδικτύου και άφησε τους οπαδούς του παιχνιδιού να αναρωτιούνται αν ο τίτλος θα ενσωματώνει κάποια μορφή microtransactions.

Ο director του God of War, Cory Barlog, είδε τα σχόλια και απάντησε σε ένα σχετικό σχόλιο στο Twitter με εμφατικό τρόπο. Συγκεκριμένα, απάντησε χαρακτηριστικά ‘No freakin way!!!’ ή ‘Δεν υπάρχει περίπτωση!’. Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Το God of War αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro και δεν θα έχει τελικά microtransactions.