Το Fortnite κατατροπώνει το PUBG σε προβολές στο Twitch

Το πόνημα της Epic Games και η τεράστια επιτυχία του
06 Μαρτίου 2018 15:32
Το Fortnite κατατροπώνει το PUBG σε προβολές στο Twitch

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η Epic Games εργάζεται σκληρά έτσι ώστε να προσφέρει μια πιο διασκεδαστική εμπειρία στο Fortnite, τόσο με τον εμπλουτισμό περιεχομένου, όσο και με το patch των 60 frames. Με όλο αυτό, η επιτυχία που απολαμβάνει το παιχνίδι αυξάνεται δραματικά και μία ακόμη απόδειξη μας φέρνει το Twitch. Σύμφωνα με το Fortnite Intel, ο τίτλος έχει τις περισσότερες προβολές στο Twitch μέσα από όλα τα βιντεοπαιχνίδια που μεταδίδονται στην πλατφόρμα.

Ακόμη, δεδομένα από το SullyGnome μας μεταφέρουν πως οι συνολικές προβολές του παιχνιδιού αγγίζουν τρομακτικά νούμερα που μεταφράζονται σε 4.882 χρόνια και 208 ημέρες, περνώντας μάλιστα το League of Legends που βρίσκεται στα 4.564 χρόνια και 190 ημέρες. Τα νούμερα αυτά είναι τόσο τεράστια που μάλιστα κατατροπώνουν τον "αντίπαλο" του, το PUBG. Τους τελευταίους μήνες, ο μέσος όρος προβολών του Fortnite από τις 45.719 τον Δεκέμβριο, τριπλασιάστηκαν και έφτασαν την τελευταία εβδομάδα τις 152.486. Αντιθέτως, οι προβολές του PUBG μειώθηκαν κατά πολύ και από τις 109.498 τον Δεκέμβριο του 2017, βρίσκονται στις 56.619.

Ίσως, ένας από τους λόγους που τα νούμερα του PUBG μειώθηκαν είναι επειδή ο τίτλος αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα με τους cheaters και ίσως έδωσε μία "δικαιολογία" στους παίκτες να οδηγηθούν σε ένα άλλο Battle Royale στρατόπεδο. Εσείς τι πιστεύετε; Πείτε μας στα σχόλια.