Φήμη: Οι πρώτες πληροφορίες για το GTA 6 είναι εδώ!

Επιστροφή στο Μαϊάμι!
06 Μαρτίου 2018 14:55
Φήμη: Οι πρώτες πληροφορίες για το GTA 6 είναι εδώ!

Μπορεί η Rockstar Games αυτή τη στιγμή να είναι απασχολημένη με το Red Dead Redemption 2, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εργάζεται ταυτόχρονα και σε άλλα μελλοντικά projects. Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε πως ο publisher απαρτίζεται από συνολικά δέκα στούντιο σε διάφορες τοποθεσίες παγκοσμίως. Είναι βέβαιο πως η εταιρία ετοιμάζει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Grand Theft Auto. Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλής σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, με το πιο πρόσφατο GTA V να βρίσκεται ήδη στην αγορά εδώ και πέντε χρόνια.

Πλέον οι πρώτες ουσιαστικές φήμες για το έκτο κεφάλαιο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, το γνωστό YouTube κανάλι, The Know, μεταφέρει πως το GTA 6 θα λαμβάνει χώρα σε δύο τοποθεσίες, θα έχει την πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια της σειράς και ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2022 για να το παίξουμε.

Οι φήμες θέλουν το έκτο κεφάλαιο του Grand Theft Auto franchise να λαμβάνει χώρα στο Μαϊάμι ή στην εκδοχή της Rockstar για τη Φλόριντα, το Vice City. Σημειώνεται επίσης, πως για μερικές αποστολές οι παίκτες θα πετάξουν και στην νότια Αμερική. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, η ‘εσωτερική πηγή’ του The Know επισημαίνει πως το θα πρέπει να περιμένουμε 3-4 χρόνια για να παίξουμε το παιχνίδι. Το project αναφέρεται εσωτερικά ως Project Americas.

Το The Know δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό με τις φήμες, οπότε λάβετε υπόψιν όλες τις παραπάνω πληροφορίες με μεγάλη επιφυλακτικότητα. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως στο παρελθόν είχαν διαρρεύσει έγκυρες εν τέλει πληροφορίες για το Dark Souls 3.