Το StarCraft γιορτάζει τα 20 χρόνια του

Η Blizzard μοιράζει in-game δώρα
05 Μαρτίου 2018 14:21
Το StarCraft γιορτάζει τα 20 χρόνια του

Σχεδόν 20 χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του StarCraft, το παιχνίδι στρατηγικής της Blizzard που χάραξε την δική του γραμμή στο εν λόγω genre και “έχτισε” μία σκληροπυρηνική κοινότητα παικτών. Για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, η Blizzard προσφέρει διάφορες in-game αμοιβές σε πολλά από τα παιχνίδια της. Ξεκινώντας από τις 6 Μαρτίου, κάνοντας log-in στα StarCraft: Remastered, StarCraft II, Diablo III και Overwatch θα λάβετε τα εξής:

  • StarCraft: Remastered – Commemorative 20th Anniversary UI Skin
  • StarCraft II – Special UI Skin for each race, a portrait, and decal
  • Diablo III – Battlecruiser-themed pet Dominion’s Revenge
  • Overwatch – Sarah Kerrigan Ghost skin for Widowmaker

Συνεχίζοντας, από τις 21 μέχρι και τις 25 Μαρτίου, στο Hearthstone οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν ένα ειδικό StarCraft-themed Tavern Brawl, όπου θα λάβουν τρία Kobolds & Catacombs πακέτα εντελώς δωρεάν. Φυσικά, η εταιρία προσφέρει και διάφορες αμοιβές και για τους παίκτες του ΜΟΒΑ παιχνιδιού της, Heroes of the Storm. Από τις 27 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου, κάνοντας log-in στο προαναφερθέν παιχνίδι οι παίκτες θα λάβουν ειδικά 20th Anniversary πορτραίτα για τους Protoss, Terran και Zerg. Τελευταίο έρχεται το World of Warcraft, στο οποίο όσοι συνδεθούν με τον λογαριασμό τους από την 31η Μαρτίου μέχρι και τις 6 Απριλίου θα πάρουν όμορφα και ιδιαίτερα pets.

Για να τελειώσει τον εορτασμό του παιχνιδιού, η εταιρία στις 31 Μαρτίου θα ανεβάσει στο YouTube ένα βίντεο ονόματι, StarCraft is Life: A Celebration. Έτσι, γιορτάστε και εσείς μαζί με την Blizzard τα 20 χρόνια του StarCraft. Είκοσι χρόνια νοσταλγίας και αμέτρητων αναμετρήσεων.