Θα θέλατε ένα διαφορετικό τέλος στο Final Fantasy XV;

Ερώτηση του δημιουργού προς τους fans γεννά πολλά ερωτήματα
01 Μαρτίου 2018 12:36
Θα θέλατε ένα διαφορετικό τέλος στο Final Fantasy XV;

Αρκετός καιρός έχει περάσει από τότε που η περιπέτεια του Noctis και της παρέας του στο Final Fantasy XV κυκλοφόρησε και κατάφερε να διχάσει την κοινότητα της σειράς. Αυτό, το πραγματοποίησε με την πληθώρα αλλαγών στην βασική “ραχοκοκκαλιά” των μηχανισμών και στην ιστορία του παιχνιδιού. Γνωστό είναι πως μερικοί fans δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον τρόπο που το παιχνίδι “έκλεισε την αυλαία” του. Ο Hajime Tabata, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού παρευρέθηκε στο “Final Fantasy 30th Anniversary Exhibition – Farewell Story Exhibition” στο Tokyo και fans είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί του. Μέσα λοιπόν σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι και όπως αναφέρει ο χρήστης του Twitter, ゆき, ο Tabata έκανε μία πολύ περίεργη, αλλά και ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση στο κοινό.

Συγκεκριμένα, ρώτησε αν οι fans θέλουν να δουν ένα “χαρούμενο τέλος” ή ένα “πολύ κακό τέλος” να ενσωματώνεται στο παιχνίδι, κάτι που γεννά πολλά ερωτήματα για τα επερχόμενα DLC του παιχνιδιού και το περιεχόμενο τους. Σίγουρα, η παραπάνω ερώτηση δεν αποτελεί κάποια απόδειξη πως το τέλος του Final Fantasy XV θα αλλάξει μελλοντικά, αλλά η Square Enix φαίνεται πως συνεχίζει μέχρι και σήμερα να εξετάζει διάφορες αλλαγές έτσι ώστε να παραδώσει μία ακόμη πλουσιότερη εμπειρία.

Εσείς είστε ευχαριστημένοι από το τέλος του Final Fantasy XV; Πείτε μας στα σχόλια, ενώ ταυτόχρονα να σας υπενθυμίσουμε πως στις 6 Μαρτίου 2018, κυκλοφορούν η Royal Edition (PS4 και Xbox One) και Windows Edition (PC) του παιχνιδιού