Horizon Zero Dawn: Εντυπωσιακές πωλήσεις για τον πρώτο του χρόνο στην αγορά

Η Sony ανακοίνωσε το νέο ορόσημο του τίτλου
01 Μαρτίου 2018 11:14
Horizon Zero Dawn: Εντυπωσιακές πωλήσεις για τον πρώτο του χρόνο στην αγορά

Η Sony Interactive Entertainment έκανε γνωστό πως οι παγκόσμιες πωλήσεις του Horizon Zero Dawn έχουν ξεπεράσει πλέον τα 7.6 εκατομμύρια. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πριν έναν χρόνο αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro. Οι εντυπωσιακές αυτές πωλήσεις, καθιστούν το Horizon ως το πιο επιτυχημένο νέο first-party franchise που έκανε το ντεμπούτο του στο PS4.

Ο πρόεδρος των SIE Worldwide Studios, Shawn Layden, δήλωσε με αφορμή το εντυπωσιακό ορόσημο:

Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που το Horizon Zero Dawn και το Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds έχουν αγκαλιαστεί τόσο θετικά από τόσους παίκτες και αυτό είναι μια απόδειξη για το φανταστικό έργο ολόκληρης της ομάδας που βρίσκεται στη Guerrilla Games. Ο συνδυασμός της όμορφων αφήγησης και των εξαιρετικών χαρακτήρων, με εξαιρετικούς μηχανισμούς παιχνιδιού, αντήχησε καλά στο κοινό και οδήγησε σε αυτό το εξαιρετικό ορόσημο πωλήσεων.

Ο επικεφαλής και συνιδρυτής της Guerrilla, Hermen Hulst, τόνισε:

Είχαμε τεράστιες φιλοδοξίες για το Horizon Zero Dawn και όταν προσεγγίσαμε την κυκλοφορία του γνωρίζαμε ότι ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος, αλλά το να δούμε πωλήσεις αυτού του όγκου είναι πραγματικά απίστευτο. Από την κυκλοφορία του, εκατομμύρια παίκτες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με την Aloy σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν τα μυστικά των παλαιών πολιτισμών. Ελπίζουμε να τους αρέσει το Horizon Zero Dawn όσο εμείς απολαύσαμε την δημιουργία του.