Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει και στο Steam

Περισσότεροι από 300 developers εργάζονται στο project
27 Φεβρουαρίου 2018 08:25
Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει και στο Steam

Στα πλαίσια μιας παρουσίασης στο Pareto Securities Gaming Seminar, ο CEO της CD Projekt Red, Adam Kiciński, επιβεβαίωσε πως το άκρως αναμενόμενο Cyberpunk 2077 δεν θα είναι αποκλειστικό στο GOG. Συγκεκριμένα, πέρα από την πλατφόρμα της ίδια της εταιρίας, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στο εξαιρετικά δημοφιλές Steam, όσον αφορά του ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο Kiciński επισήμανε επίσης πως το Cyberpunk είναι ακόμη πιο φιλόδοξο από το προηγούμενο RPG της εταιρίας. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τον τίτλο ως ένα ‘πραγματικό RPG’ που λαμβάνει χώρα σε έναν ‘φτιαγμένο στο χέρι, γεμάτο λεπτομέρειες ανοιχτό κόσμο με open-ended gameplay’. Παράλληλα, το στέλεχος της εταιρίας τόνισε πως περίπου 300 άτομα εργάζονται εντατικά πάνω στο παιχνίδι, δηλαδή τρεις φορές περισσότεροι developers από αυτούς που δουλέουν αυτή τη στιγμή στο Gwent.

Τέλος, ο Kiciński δεν έκανε γνωστό πότε η CD Project θα ξεκινήσει να αποκαλύπτει περισσότερα για το άκρως αναμενόμενο project. Αν λάβουμε υπόψη τις πρόσφατες φήμες, ωστόσο, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την E3 2018.