Απολύσεις στην ομάδα ανάπτυξης του Mafia III

Μειώνεται σημαντικά το προσωπικό της Hangar 13
16 Φεβρουαρίου 2018 06:39
Απολύσεις στην ομάδα ανάπτυξης του Mafia III

Όπως επιβεβαίωσε επίσημα η 2K Games στο GameSpot, πρόσφατα έλαβαν χώρα σημαντικές απολύσεις προσωπικού στην Hangar 13, ομάδα ανάπτυξης του Mafia III.

Συγκεκριμένα, ένας αντιπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε:

Η 2Κ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε μείωση του προσωπικού της Hangar 13 προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι πόροι του στούντιο είναι σωστά ευθυγραμμισμένοι με τα μακροπρόθεσμα αναπτυξιακά του σχέδια. Αυτές οι μειώσεις δεν θα επηρεάσουν την ικανότητα της 2K να δημιουργεί και να παραδώσει προϊόντα που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Δεν παίρνουμε ποτέ αυτά τα πράγματα ελαφρά τη καρδία και συνεργαζόμαστε με τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους για να τους υποστηρίξουμε και να βρούμε πιθανές ευκαιρίες αλλού στον οργανισμό μας.

Το πρώτο ρεπορτάζ για το θέμα προέρχεται από το Kotaku, το οποία επισήμανε πως ένα μεγάλο μέρος από το προσωπικό του στούντιο απολύθηκε. Πριν την κυκλοφορία του Mafia III, η Hangar 13 ήταν το σπίτι για τουλάχιστον 150 developers.

Η Hangar 13 ιδρύθηκε το 2014 και το τρίτο κεφάλαιο της σειράς Mafia ήταν το πρώτο της παιχνίδι. Παραδόξως, το Mafia III θεωρείται επιτυχία για την 2K Games, αφού πούλησε 4.5 εκατομμύρια αντίτυπα στην πρώτη του εβδομάδα και μάλιστα έθεσε και ένα νέο ρεκόρ για την publishing εταιρεία.