Το live-action trailer του PUBG στην Κίνα είναι μια φοβερή υπερπαραγωγή

Έτσι άραγε θα ήταν μια ταινία βασισμένη στο παιχνίδι φαινόμενο;
13 Φεβρουαρίου 2018 14:00
Το live-action trailer του PUBG στην Κίνα είναι μια φοβερή υπερπαραγωγή

Όπως σας είχαμε μεταφέρει και στο παρελθόν, το παιχνίδι φαινόμενο που ακούει το στο όνομα PUBG θα κυκλοφορούσε και στις mobile συσκευές στην Κίνα. Η mobile έκδοση του παιχνιδιού, έχει εδώ και λίγες ημέρες που κυκλοφόρησε και η Tencent, η εταιρία που συνεργάστηκε με την PUBG Corp για την mobile έκδοση, δημοσίευσε ένα launch trailer-υπερπαραγωγή! Ένα trailer που παρακολουθώντας το θα σας κάνει να νομίζετε πως βλέπετε στιγμιότυπα από την...ταινία PUBG.

Το βίντεο σας "βάζει στα παπούτσια" διαφόρων παικτών και σε διαφορετικά σημεία, που όσοι έχετε ασχοληθεί με το παιχνίδι γνωρίζετε πολύ καλά. Από την πτώση σας στο αεροπλάνο, μέχρι και ένα ξέφρενο κυνηγητό με αυτοκίνητα. Για του λόγου το αληθές, τον προηγούμενο μήνα ο CEO της PUBG Corp, Chang Han Kim, δήλωσε σε συνέντευξη του πως το στούντιο "βλέπει το παιχνίδι ως ένα παγκόσμιο media franchise" με ταινίες και σειρές που επεκτείνουν το brand πέρα από ένα μόνο παιχνίδι.

Ίσως, μετά και το νέο live-action trailer, η ομάδα να σκέφτεται σοβαρά για μία μελλοντική ταινία του PlayerUnknown's Battlegrounds, κάτι το οποίο σίγουρα θα ήθελε να δει και η ίδια η κοινότητα του παιχνιδιού. Όπως και να έχει απολαύστε το νέο βίντεο παρακάτω.