Έρχεται νέο Game of Thrones παιχνίδι στρατηγικής για τα κινητά

Η Behaviour Interactive φέρνει ένα διαφορετικό GoT παιχνίδι στις mobile συσκευές
12 Φεβρουαρίου 2018 16:18
Έρχεται νέο Game of Thrones παιχνίδι στρατηγικής για τα κινητά

Το Game of Thrones αποτελεί αναμφίβολα μία από τις δημοφιλέστερες σειρές που έχει καταφέρει να σαγηνεύσει με το setting της, δημιουργώντας ένα τεράστιο φανατικό κοινό. Το σύμπαν του George R.R. Martin απολαμβάνει ήδη αρκετή επιτυχία στα κινητά με τον τίτλο Game of Thrones: Conquest, όμως τώρα έρχεται μια πιο σοβαρή προσπάθεια στον χώρο αυτόν. Η Behaviour Interactive σε συνεργασία με το HBO ανακοίνωσε πως αναπτύσσει ένα free-to-play Game of Thrones παιχνίδι στρατηγικής για τις iOS και Android συσκευές.

Την ανάπτυξη του έχει αναλάβει η κινέζικη ομάδα ανάπτυξης GAEA και υπόσχεται μία όμορφη εμπειρία, καθώς οι προγραμματιστές της είναι και αυτοί fans του δημιουργήματος του George R. R. Martin. Ο Yanzhi Wang, CEO της GAEA είναι τρομερά ενθουσιασμένος για το project και δήλωσε:

"Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την Behaviour Interactive. Η GAEA έχει αφιερώσει τον εαυτό της στο να προσφέρει καινοτόμες mobile gaming εμπειρίες και με την καλύτερης ποιότητας παραγωγή που θα φέρει η Behaviour, στοχεύουμε να παρέχουμε στους fans και στους gamers μία εκτεταμένη Games of Thrones περιπέτεια σε όλες τις mobile συσκευές".

Δυστυχώς, είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε την ημερομηνία διάθεσης του παιχνιδιού. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα είναι αρκετά αισιόδοξη για το project που ανέλαβε και σίγουρα το δημιούργημα της αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον.