Οι δημιουργοί των Final Fantasy επιλέγουν το αγαπημένο τους παιχνίδι από την σειρά 

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του Dissidia Final Fantasy NT

Οι δημιουργοί των Final Fantasy επιλέγουν το αγαπημένο τους παιχνίδι από την σειρά

Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, στα ράφια των καταστημάτων βρίσκεται το Dissidia Final Fantasy NT, το νέο action RPG παιχνίδι των Team Ninja και Koei Tecmo που θέλει να σας μεταφέρει σε ένα ψηφιακό πεδίο μάχης, όπου εκεί θα πολεμήσετε χρησιμοποιώντας τους αγαπημένους σας χαρακτήρες των Final Fantasy παιχνιδιών.

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου spin-off Final Fantasy τίτλου, διάφοροι δημιουργοί από πολλά κεφάλαια της σειράς, επέλεξαν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Ο Hajime Tabata (Final Fantasy XV) επέλεξε ως καλύτερο -για αυτόν- το Final Fantasy, το πρώτο κεφάλαιο της σειράς. Αντίστοιχα, ο Motomu Toriyama αποφάσισε να βάλει ως αγαπημένο του παιχνίδι το Final Fantasy XIII, δηλαδή, το "δικό του" κεφάλαιο που κατάφερε να διχάσει την κοινότητα των παιχνιδιών.

Το Dissidia Final Fantasy NT κυκλοφορεί από τις 30 Ιανουαρίου 2018 αποκλειστικά στο PlayStation 4. Κάνοντας κλικ εδώ, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation Blog, όπου θα δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές των δημιουργών της σειράς, καθώς και τα επιχειρήματά τους.

3 σχολιο(α)