Το RDR2 δεν θα λάβει άλλη καθυστέρηση

Έχει κλειδώσει η ημερομηνία κυκλοφορίας
08 Φεβρουαρίου 2018 15:56
Το RDR2 δεν θα λάβει άλλη καθυστέρηση

Όπως σας ενημερώσαμε, την προηγούμενη εβδομάδα η Rockstar Games καθυστέρησε το Red Dead Redemption 2 για δεύτερη φορά. Ο άκρως αναμενόμενος τίτλος αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2018. Ο CEO της Take-Two Interactive προέβη σε δηλώσεις σχετικά με αυτή την καθυστέρηση, φροντίζοντας συγχρόνως να καθησυχάσει τους gamers πως πλέον έχουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Ολόκληρη η φιλοσοφία αυτής της εταιρίας είναι η παροχή των ποιοτικότερων εμπειριών ψυχαγωγίας ανεξαρτήτως είδους. Τις περισσότερες φορές αισθανόμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Όλες οι ομάδες μας επικεντρώνονται στην κυκλοφορία τίτλων όταν φτάνουν στην κορύφωση της προσπάθειας τους και αγγίζοντας την τελειότητα. Και σε αυτή την περίπτωση, η Rockstar Games θεώρησε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για βελτιώσεις και φυσικά είμαστε υπέρ αυτής της απόφασης να καθυστερήσουμε το Red Dead Redemption 2. Η ημερομηνία (26 Οκτωβρίου) έχει οριστεί και είμαι βέβαιος ότι θα είναι η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι γι 'αυτό.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό την εορταστική περίοδο, ο Zelnick τόνισε:

Κυκλοφορούμε τίτλους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οδεύοντας προς την εορταστική περίοδο σίγουρα είναι μια πολύ ισχυρή στιγμή και παρατηρώ πως παρόλο που υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές κυκλοφορίες, το πεδίο είναι πολύ πιο ελεύθερο από ότι ήταν δέκα χρόνια πριν. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το Red Dead Redemption 2 και το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του.

Τέλος, το στέλεχος της Take-Two αναφέρθηκε και στην μοναδικότητα της Rockstar, καθώς και στο γεγονός πως η ομάδα δεν επαναπαύεται.

Η Rockstar Games ποτέ δεν βασίζεται στο παρελθόν. Είναι αποκλειστικά επικεντρωμένη στην καινοτομία και το σπάσιμο φραγμών, με το βλέμμα της προς μια εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας. Είναι εύκολο για μένα να πω αυτά τα λόγια, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κάνεις αυτό στην πραγματικότητα. Και θα υποστήριζα ότι είναι αδύνατο για τους άλλους να αναπαράγουν τα παιχνίδια της Rockstar Games. Αυτό που αισθανόμαστε κυρίως εδώ είναι μια αίσθηση τεράστιας ευγνωμοσύνης απέναντι στους συναδέλφους μας στην Rockstar Games...

Το Red Dead Redemption 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και Xbox One.