Grand Theft Auto V: Νούμερα πωλήσεων που ζαλίζουν

Τίποτα δεν σταματά τον τίτλο της Rockstar
08 Φεβρουαρίου 2018 15:14
Grand Theft Auto V: Νούμερα πωλήσεων που ζαλίζουν

Κατά την διάρκεια της πιο πρόσφατης συνέλευσης των επενδυτών της Take-Two, ο CEO της εταιρίας, Strauss Zelnick, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Grand Theft Auto V. Συγκεκριμένα, μάθαμε πως οι πωλήσεις του παιχνιδιού έχουν φτάσει το αστρονομικό νούμερο των 90 εκατομμυρίων. Πρόκειται για τα αντίτυπα που έχουν φτάσει στα ράφια των καταστημάτων και όχι για τον τελικό αριθμό που βρίσκεται στα χέρια των καταναλωτών. Το Νοέμβριο είχαμε μάθει πως οι πωλήσεις του παιχνιδιού είχαν φτάσει τα 85 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε περίπου δύο μήνες η εταιρία εφοδίασε τα καταστήματα με 5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Παράλληλα, μάθαμε πως το Grand Theft Auto Online είχε έναν “επικό Δεκέμβριο”, αφού ήταν ο μήνας με τους περισσότερους ενεργούς παίκτες στην ιστορία του παιχνιδιού. Ο τίτλος ξεπέρασε ξανά τις προσδοκίες του publisher και το τελευταίο οικονομικό τρίμηνο ήταν ο παράγοντας με την μεγαλύτερη συνεισφορά όσον αφορά τα έσοδα από microtransactions.

Ο Strauss Zelnick έκανε επίσης γνωστό πως η Rockstar Games θα συνεχίζει να υποστηρίζει με νέο περιεχόμενο το Grand Theft Auto V. Το παιχνίδι-φαινόμενο είναι διαθέσιμο από το 2013 για τα PS3 και Xbox 360, ενώ το Νοέμβριο του 2014 έφτασε στα PS4 και Xbox One. Τέλος, ο τίτλος έκανε το ντεμπούτο του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τον Απρίλιο του 2015.