Φήμη: Το Black Ops 4 θα είναι το επόμενο Call of Duty

Θα έρθει και στο Nintendo Switch
06 Φεβρουαρίου 2018 15:45
Φήμη: Το Black Ops 4 θα είναι το επόμενο Call of Duty

Η περίοδος που ξεκινά η φημολογία για το νέο Call of Duty ξεκίνησε. Σε δημοσίευμα του το Eurogamer, μεταδίδει πως το επόμενο Call of Duty θα είναι το Black Ops 4 και θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος, κάτι που το επιβεβαιώνουν πολλαπλές φήμες της ιστοσελίδας. Το Call of Duty: Black Ops 4 αναπτύσσεται από την Treyarch, γνωστή για τα υπόλοιπα κεφάλαια του saga των Black Ops. 

Οι πλοκές των Black Ops μέχρι στιγμής έχουν καλύψει την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, το άμεσο μέλλον και αρκετές δεκαετίες μπροστά στο μέλλον, με το Black Ops 3 να μεταφέρεται σε τέρμα sci-fi σκηνικό. Το τέταρτο κεφάλαιο θα έχει αρκετά λιγότερη sci-fi προσέγγιση και θα είναι πιο προσγειωμένο, ύστερα από το αρνητικό feedback που έλαβε το Infinite Warfare. 

Μέσα από το Twitter του αυτοαποκαλούμενου insider της βιομηχανίας, Marcus Sellars, αναφέρθηκε πως το Black Ops 4 θα έρθει και στο Nintendo Switch, κάτι που το Eurogamer δεν έχει ακόμη διασταυρώσει.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το τελευταίο CoD παιχνίδι σε κονσόλα της Nintendo ήταν το Call of Duty: Ghosts για το Wii U.