Red Dead Redemption 2: Θα έχει Battle Royale mode σύμφωνα με νέα φήμη

Θα δυσκολέψει ο ανταγωνισμός για το PlayerUnknown's Battlegrounds
06 Φεβρουαρίου 2018 11:56
Red Dead Redemption 2: Θα έχει Battle Royale mode σύμφωνα με νέα φήμη

Το gaming μέσο του εξωτερικού Trusted Reviews κατάφερε να αποκτήσει μερικά έγγραφα που αφορούν την ανάπτυξη του Red Dead Redemption 2 και αποκαλύπτουν νέες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι. Για να αποδείξει την εγκυρότητα των πληροφοριών η ιστοσελίδα ανάρτησε τις δύο παρακάτω φωτογραφίες του που δεν είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Η διαρροή αναφέρει πως το online στοιχείο του Red Dead Redemption 2 θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής τρία modes: ‘Battle Royale’, ‘Revive and Survive’ και ‘Money Grab’.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν το Battle Royale θα λειτουργεί ακριβώς όπως το πασίγνωστο PlayerUnknown's Battlegrounds, αλλά είναι πολύ πιθανό πως η Rockstar Games να ενσωμάτωσε κάποιο τέτοιο mode, αν αναλογιστούμε την τεράστια απήχηση του PUBG και του Fortnite. Το Revive and Survive είναι ένα πιο παραδοσιακό mode που βάζει δύο ομάδες αντιμέτωπες με στόχο να επιβιώσει η καλύτερη. Όταν κάποιος χάσει, οι συμπαίκτες του θα έχουν περιορισμένο χρόνο για να τον κάνουν revive, αλλιώς δεν θα μπορεί να επιστρέψει στον αγώνα. Τέλος, στο Money Grab πάλι δύο ομάδες θα έρχονται αντιμέτωπες και θα πρέπει να συλλέξουν χρήματα από συγκεκριμένα σημεία του χάρτη και να τα επιστρέψουν στην βάση τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όπως και στο GTA Online οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν και τον ανοιχτό κόσμο. Τα έγγραφα σημειώνουν ωστόσο πως αυτή τη φορά η ομάδα ανάπτυξης έχει επιμεληθεί πολύ περισσότερο το online κομμάτι, το οποίο κατά συνέπεια θα έχει πολύ περισσότερο βάθος και άφθονες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα οι NPCs των καταστημάτων θα βγάζουν τα πράγματα έξω ως προς επίδειξη τα πρωινά και θα τα μαζεύουν όταν έρχεται η νύχτα. Για άλλη μια φορά θα μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας σπίτι και να το αναβαθμίσετε, ενώ θα υπάρχουν και πολλά events που θα συμβαίνουν στον κόσμο πέρα από τις κλασικές playlists. Επίσης θα υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες και mini-games, όπως η εξόρυξη χρυσού, το ψάρεμα, προκλήσεις με όπλα και το συμμάζεμα κοπαδιών.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την διαρροή, η οποία περιλαμβάνει λεπτομερείς για το gameplay, όπως η ύπαρξη First-Person mode, και διάφορες άλλες πτυχές του παιχνιδιού.

Όπως και με κάθε άλλη φήμη, σας προτείνουμε να λάβετε υπόψιν τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.