Νέο παιχνίδι από την SEGA και πρώην δημιουργούς του Heavy Rain

Μια μοναδική εμπειρία που στοχεύει ένα ώριμο κοινό
30 Ιανουαρίου 2018 16:05
Νέο παιχνίδι από την SEGA και πρώην δημιουργούς του Heavy Rain

Πέρυσι τον Οκτώβριο, διάφοροι προγραμματιστές από την Quantic Dream, την Sony και την Slightly Mad Studios άφησαν τις δουλειές τους και δημιούργησαν την Interior Night, μία εταιρία της οποίας στόχος είναι η δημιουργία "αφηγηματικών παιχνιδιών που στοχεύουν σε ένα πιο ώριμο κοινό". Τελικά αυτό το όραμα φαίνεται πως θα γίνει σιγά-σιγά πραγματικότητα καθώς σήμερα η Sega ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με αυτό το στούντιο για να αναπτύξει ένα νέο IP. Ο John Clark, ο αντιπρόεδρος του εκδοτικού τμήματος της Sega είπε τα εξής σχετικά με την νέα αυτή συνεργασία:

Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας με την Interior Night είναι ένα ακόμα σπουδαίο βήμα για την SEGA όσον αφορά την συνεργασία με ταλαντούχα στούντιο, είτε είναι καθιερωμένα, είτε ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το ταξίδι τους και να δημιουργήσουν νέα franchises και εμπειρίες. Ανυπομονούμε πραγματικά να συνεργαστούμε με την Interior Night διότι τα συνδυασμένα ταλέντα μαζί με την φαντασία τους εξελίσσονται και θα παραδώσουν μία πραγματικά ισχυρή αφηγηματική εμπειρία παιχνιδιού.

Την γνώμη της για την νέα αυτή συνεργασία μοιράστηκε και η Caroline Marchal που προηγουμένως είχε εργαστεί στην Quantic Dream σε τίτλους όπως το Heavy Rain και το Beyond: Two Souls και πλέον έχει το "τιμόνι" ως CEO στην Interior Night.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με την SEGA στο πρώτο αφηγηματικό μας παιχνίδι. Η SEGA έχει επιδείξει μία έντονη επιθυμία να παίρνει ρίσκα, να καινοτομεί και να συνεργάζεται με άλλα στούντιο. Με την βοήθεια και την υποστήριξή τους είμαστε σίγουροι πως η Interior Night μπορεί να παραδώσει μία μεγάλη αφηγηματική εμπειρία και στους υπάρχοντες παίκτες, αλλά και σε ένα ευρύτερο κοινό.

Με την συνεργασία των δύο εταιριών να έχει πλέον ανακοινωθεί και επίσημα, το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε τους "καρπούς της" και τις μοναδικές αυτές εμπειρίες που θέλουν να προσφέρουν η Sega και η Interior Night.