Στροφή στο multiplayer για την MachineGames των Wolfenstein;

Αυτό φανερώνουν ανοιχτές θέσεις εργασίας
28 Ιανουαρίου 2018 17:31
Στροφή στο multiplayer για την MachineGames των Wolfenstein;

Μετά την έντονη φημολογία και τις εικασίες πως το επόμενο παιχνίδι της Arkane Studios θα έχει online στοιχεία, άλλη μια ομάδα της Bethesda φαίνεται πως εξετάζει μια ενδεχόμενη στροφή στο multiplayer gaming. Ο λόγος γίνεται για την MachineGames, η οποία ιδρύθηκε το 2009 και μας έχει προσφέρει τα Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood και πιο πρόσφατα το Wolfenstein II: The New Colossus. Και τα τρία παιχνίδια ήταν αμιγώς single-player εμπειρίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρατηρητικός χρήστης, Nirolak, του εδραιωμένου gaming forum ResetEra εντόπισε μια νέα αγγελία που αφορά μια ανοιχτή θέση εργασίας στην MachineGames. Το στούντιο ψάχνει έναν Network Programmer για να χτίσει την υποδομή και τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για ένα online παιχνίδι.

Όπως φαίνεται το επόμενο project της MachineGames θα έχει κάποιου είδους online στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον σχεδόν όλες οι ομάδες της ZeniMax και κατ' επέκταση της Bethesda έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας για αντίστοιχους ρόλους. Ενδεχομένως η εταιρία να ετοιμάζει μια γενικότερη στροφή προς το multiplayer.