PUBG: Σαρώνει η έκδοση του Xbox με 4 εκατομμύρια παίκτες σε ένα περίπου μήνα

Δωρεάν Battle Points για όσους έχουν παίξει έως τώρα
25 Ιανουαρίου 2018 18:02
PUBG: Σαρώνει η έκδοση του Xbox με 4 εκατομμύρια παίκτες σε ένα περίπου μήνα

Τα φρένα έχουν σπάσει και για την Xbox One έκδοση του PlayerUnknown’s Battlegrounds. Πέρα από την τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και η έκδοση των κονσολών φαίνεται πως έχει κάνει δυνατή αρχή. Συγκεκριμένα, η Microsoft ανακοίνωσε πως από την κυκλοφορία του στις 12 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα, το παιχνίδι έχει προσελκύσει 4 εκατομμύρια παίκτες. Η εταιρία, σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης, θέλοντας να ευχαριστήσει του παίκτες, δίνει σε όσους έχουν δημιουργήσει λογαριασμό πριν τις 31 Ιανουαρίου 30,000 battle points.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Microsoft:

Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ένα ακόμα ορόσημο για το PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG): η κοινότητα των παικτών στην κονσόλα έχει φτάσει πλέον περισσότερους από 4 εκατομμύρια παίκτες! Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την κοινότητα να συνεχίζει να μεγαλώνει και μας εμπνέει ο ενθουσιασμός όλων για το παιχνίδι - με τη συνεχή υποστήριξη και το feedback σας θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το PUBG και θα δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους παίκτες του Xbox.

Αυτή την εβδομάδα κυκλοφορήσαμε την έκτη ενημέρωση περιεχομένου για το παιχνίδι, παρέχοντας πολυάριθμα gameplay, optimization και bug fixes. Περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις ενημερώσεις που έχουμε διαθέσει από την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέχρι τώρα μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Tags: