Ο CEO της Activision αποχωρεί τον Μάρτιο

Τίτλοι τέλους για τον Eric Hirshberg
19 Ιανουαρίου 2018 12:24
Ο CEO της Activision αποχωρεί τον Μάρτιο

Η Activision Blizzard ανακοίνωσε πως ο Eric Hirshberg, ο CEO της Activision, θα αποχωρήσει τον Μάρτιο. Ο Hirshberg ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρία τον Σεπτέμβριο του 2010 και από τότε έχει το ρόλο του CEO. Προς το παρών δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο ίδιος ο Hirshberg μίλησε για την αποχώρησή του από την εταιρία. Οι δηλώσεις του ακολουθούν μεταφρασμένες παρακάτω.

Αυτή είναι μια εκπληκτική εταιρεία. Δεν έχω τίποτε άλλο παρά θαυμασμό για την απίστευτη ομάδα που είχα το προνόμιο να καθοδηγήσω. Και δεν έχω τίποτα άλλο παρά εκτίμηση για τον Bobby που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία μεταμόρφωσης, αλλά και για το ότι είχε το όραμα και την πεποίθηση να προωθήσει ένα δημιουργικό άτομο σε έναν ηγετικό ρόλο αυτής της κλίμακας.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του Eric είχαμε ιστορικές επιδόσεις και μεγάλες επιτυχίες. Είναι ένας εμπνευσμένος ηγέτης και όλοι θα χάσουμε τη δημιουργικότητα και την αντοχή του. Αφήνει την ομάδα, τα franchises και την επιχείρηση σε εξαιρετική κατάσταση και έχει την πλήρη υποστήριξη και εκτίμησή μου.

Μεταξύ άλλων, ο Eric Hirshberg ευθύνεται για διάφορα κεφάλαια της σειράς Call of Duty, καθώς και τα Destiny και Skylanders franchises.