Dark Souls Remastered: Μην κάνετε όνειρα για cross-play

Θα μείνει απείραχτο το level design
18 Ιανουαρίου 2018 14:24
Dark Souls Remastered: Μην κάνετε όνειρα για cross-play

Πριν λίγες ημέρες, σε ένα Nintendo Direct mini ανακοινώθηκε το Dark Souls Remastered, ένα παιχνίδι που μία μεγάλη μερίδα της Souls κοινότητας ζητούσε να απολαύσει με ανανεωμένο οπτικοακουστικό τομέα. Μέρα με την μέρα, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με αυτό. Αρχικά, η Bandai Namco έβαλε μία και καλή ένα τέλος στις φήμες περί cross-play. Κάθε πλατφόρμα, θα μπορεί να μάχεται με τους παίκτες που παίζουν μόνο σε αυτή, επομένως, μην ελπίζετε για ένα "οικογενειακό πεδίο μάχης".

Συνεχίζοντας, το επίσημο site της Nintendo στην Ιαπωνία αποκάλυψε πως το Dark Souls θα είναι μία αναβαθμισμένη, αλλά "απείραχτη" εμπειρία. Δηλαδή, το level design θα παραμείνει ίδιο, το gameplay δεν θα υποστεί αλλαγές, προσφέροντας έτσι μία νοσταλγική εμπειρία. Επιπλέον, τα γραφικά του Nintendo Switch θα προσαρμοστούν κατάλληλα στην κονσόλα, αλλά μπορεί να διαφέρουν σε σύγκριση με τις πλατφρόμες.

Το Dark Souls Remastered θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου στα PS4, Xbox One, PC και τέλος Nintendo Switch. Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό trailer ανακοίνωσης του παιχνιδιού.