UK Charts: Το GTA V κατακτά την κορυφή και το 2018 σα να μην πέρασε μια μέρα

Ασταμάτητο το παιχνίδι-φαινόμενο της Rockstar
15 Ιανουαρίου 2018 17:50
UK Charts: Το GTA V κατακτά την κορυφή και το 2018 σα να μην πέρασε μια μέρα

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Grand Theft Auto V και η εμπορική του πορεία συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Συγκεκριμένα, ο τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 για τα Xbox 360 και PS3 και για 192 φορές έχει βρεθεί στην πρώτη δεκάδα των UK Charts. Τώρα, 226 εβδομάδες μετά, ο τίτλος κατάφερε να κατακτήσει ξανά την κορυφή, αφού ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 13 Ιανουαρίου.

Το GTA V ήταν 14 φορές το 1ο παιχνίδι των UK Charts, με το Who Wants To Be A Millionaire να κατέχει το ρεκόρ με 18 εβδομάδες. Οι υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας είναι αναμενόμενες και μοιάζουν με την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση συναντάμε τα Call of Duty: WWII, FIFA 18 και Assassin's Creed Origins αντίστοιχα. Λίγο παρακάτω βρίσκεται το Star Wars: Battlefront II, ενώ η υπόλοιπη δεκάδα πλαισιώνεται από αποκλειστικά παιχνίδια των Xbox One και Nintendo Switch αντίστοιχα.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που μας πέρασε.

  1. Grand Theft Auto V
  2. Call of Duty: WWII
  3. FIFA 18
  4. Assassin's Creed Origins
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. PlayerUnknown's Battlegrounds
  7. Star Wars: Battlefront II
  8. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  9. Forza Motorsport 7
  10. Super Mario Odyssey