Cyberpunk 2077: Ενεργός μετά από πέντε χρόνια ο λογαριασμός του στο Twitter

Προ των πυλών κάποια νέα ανακοίνωση;
11 Ιανουαρίου 2018 17:56
Cyberpunk 2077: Ενεργός μετά από πέντε χρόνια ο λογαριασμός του στο Twitter

Κατά καιρούς σας έχουμε μεταφέρει πολλές ειδήσεις για το Cyberpunk 2077, το επόμενο και άκρως αναμενόμενο παιχνίδι της CD Projekt. Οι περισσότερες από αυτές ήταν φήμες, οι γενικές δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών, ενώ στα φώτα της δημοσιότητας είχαν φτάσει μέχρι και εκβιασμοί για διαρροές. Μετά την κυκλοφορία του αριστουργηματικού The Witcher 3: Wild Hunt το 2015, το κοινό διψά για νέες πληροφορίες. Όπως φαίνεται η ευχή πολλών gamers θα γίνει πραγματικότητα και φέτος είναι η χρονιά που η ταλαντούχα πολωνική ομάδα θα αποκαλύψει πλήρως το  Cyberpunk 2077.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό προκύπτει από το λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, ο οποίο ήταν ανενεργός τα τελευταία πέντε χρόνια και πρόσφατα έσπασε την σιωπή του, αναρτώντας το εξής αινιγματικό tweet:

Όπως φαίνεται η ώρα του Cyberpunk 2077 πλησιάζει. Για την ιστορία, το project αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2012. Τον Ιανουάριο του 2013 είδαμε το πρώτο teaser trailer. Για την ώρα η μόνη επιβεβαιωμένη πλατφόρμα κυκλοφορίας είναι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό πως ο τίτλος θα καταφθάσει και στα PS4 και Xbox One.