Ανακοινώθηκαν τα "New" Nintendo 3DS και 3DS XL

Καλύτερη οθόνη, NFC, δεύτερο C-stick και επιπλέον shoulder buttons
29 Αυγούστου 2014 12:22
Ανακοινώθηκαν τα

Η Nintendo ανακοίνωσε στο σημερινό (29/08) Nintendo Direct της την ανανέωση ολόκληρης της σειράς των Nintendo 3DS προϊόντων. Τα ανανεωμένα New 3DS και New 3DS XL όπως ονομάζονται, εκσυγχρονίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο με τα εξής χαρακτηριστικά: NFC για υποστήριξη των Amiibo, καλύτερη οθόνη με περισσότερες γωνίες θέαση ένα δεύτερο μικροσκοπικό C-stick -όπως αυτό του Gamecube controller, δυο επιπλέον shoulder buttons και ενσωμάτωση MicroSD θύρας αντί για τη κοινή SD. 

Μια ακόμη πάρα πολύ σημαντική αναβάθμιση είναι πως τα "New" Nintendo 3DS και 3DS XL θα έχουν γρηγορότερο επεξεργαστή, ο οποίος μάλιστα θα απαιτείται για να τρέξουν συγκεκριμένα παιχνίδια -π.χ. το Xenoblade Chronicles 3DS. Ακόμη, το κατέβασμα και η πλοήγηση στο Miiverse να είναι γρηγορότερη από τη συμβατή 3DS κονσόλα, ενώ, τέλος, τα δυο καινούργια μοντέλα θα φέρουν τα δικά τους αξεσουάρ, όπως τη βάση φόρτισης, με το New 3DS να υποστηρίζει εναλλασσόμενα καλύμματα. 

Επίσης, προς τον Οκτώβριο θα διατεθεί ένα νέο firmware update που θα φέρνει τα custom themes στις φορητές κονσόλες της Nintendo. 

Τα New Nintendo 3DS και 3DS XL θα διατεθούν πρώτα στην Ιαπωνία στις 10 Οκτωβρίου με κόστος περίπου στις 93 λίρες και 109 λίρες αντίστοιχα. Στην Ευρώπη θα τα δούμε να καταφθάνουν μετά το 2015. 

Tags: