PS4: Απόλυτη κυριαρχία με 6 εκ. πωλήσεις την εορταστική περίοδο του 2017

Οι πωλήσεις του φτάνουν τα 75 εκατομμύρια
09 Ιανουαρίου 2018 17:01
PS4: Απόλυτη κυριαρχία με 6 εκ. πωλήσεις την εορταστική περίοδο του 2017

Στα πλαίσια της CES 2018, η Sony μας ενημέρωσε για την εμπορική πορεία του PlayStation 4. Συγκεκριμένα, η οικογένεια κονσολών της Sony συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2017 έχει πωλήσεις που φτάνουν τα 73.6 εκατομμύρια. Την εορταστική περιοδό του 2017 πουλήθηκαν σχεδόν 6 εκατομμύρια κονσόλες και περισσότερα από 55.9 εκατομμύρια παιχνίδια.

Ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, John Kodera, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την πορεία του PlayStation την εν λόγω περίοδο και επισήμανε μάλιστα πως οι συνδρομητές του PlayStation Plus ανέρχονται πλέον σε 31 εκατομμύρια.

Χάρη στη συνεχή υποστήριξη των οπαδών μας σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε αξιοθαύμαστες πωλήσεις κατά τη διάρκεια των γιορτών. Το PlayStation Network συνεχίζει να επιδεικνύει θεαματική ανάπτυξη, καθώς ο αριθμός των συνδρομητών του PlayStation Plus ξεπερνά τα 31,5 εκατομμύρια και το PS Store κατέγραψε τις μεγαλύτερες μηνιαίες πωλήσεις περιεχομένου τον Δεκέμβριο του 2017.

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στην κοινότητά μας και στους εταίρους μας, οι οποίοι μας βοήθησαν να επιτύχουμε αυτά τα εκπληκτικά ορόσημα. Υποσχόμαστε την αδιάκοπη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εκπληκτικές εμπειρίες στους οπαδούς μας, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών παιχνιδιών και των καινοτόμων υπηρεσιών δικτύου μας, καθώς το PS4 συνεχίζει να ακμάζει ως το καλύτερο μέρος για να παίξει κανείς.

Tags: