Το επόμενο God of War θα πάει στην Αίγυπτο;

Ποια η συνέχεια μετά την Αρχαία Ελλάδα και τη Νορβηγική μυθολογία;
09 Ιανουαρίου 2018 14:22
Το επόμενο God of War θα πάει στην Αίγυπτο;

Το πιο πρόσφατο τεύχος του γνωστού gaming περιοδικού Game Informer έρχεται με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο άκρως αναμενόμενο God of War, το οποίο αποκαλύπτει μεταξύ άλλων λεπτομέρειες για το ανανεωμένο combat και άλλες πτυχές του τίτλου. Στα πλαίσια του αφιερώματος, ο director του παιχνιδιού, Cory Barlog, μίλησε και για το μέλλον της σειράς, αναφέροντας πως ενδέχεται κάποια στιγμή να δούμε ένα God of War που θα λαμβάνει χώρα στην Αίγυπτο.

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος δημιουργός, επισήμανε:

Τα ελληνικά παιχνίδια ήταν η ελληνική εποχή του God of War. Προχωρώντας, το επόμενο μυθολογικό σύστημα πεποιθήσεων με το οποίο αλληλεπιδρά, έγινε η νορβηγική εποχή του God of War. Μπορούμε όμως να καταλήξουμε και στην αιγυπτιακή εποχή ή στη εποχή των Μάγια και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Βέβαια, με τον τίτλο του PS4 να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, μάλλον θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.

Στη συνέχεια, το αφεντικό της Sony Santa Monica, Shannon Studstill, αναφέρθηκε στις αμφιβολίες της Sony για το αν η σειρά πρέπει να συνεχιστει τόσο γρήγορα μετά το απογοητευτικό, για πολλούς, God of War: Ascension.

Πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρη την εταιρία ήθελαν το God of War να “κοιμηθεί” και να ξεκουραστεί.

Ο Barlog πρόσθεσε:

Ακόμα και στις πρώτες παρουσιάσεις που έκανα, υπήρχε αυτό το…”Πρέπει πραγματικά να μας πείσεις ότι χρειάζεται να κάνουμε άλλο ένα”.

Ο Barlog στη συνέχεια τόνισε πως το God of War ως franchise πρέπει να γίνει πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι αυτή τη στιγμή και να φτάσει το επίπεδο του Uncharted ή του Assassin's Creed, όσον αφορά την δημοτικότητά του.

Για μένα, αυτό ήταν σημαντικό, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουμε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό. Θέλω να φτάσει σε πολλούς ανθρώπους αυτό το παιχνίδι. Θέλω να είναι στο επίπεδο του Uncharted και του Assassin's Creed. Θέλουμε να μεγαλώσουμε πάρα πολύ αυτό το franchise.

Μπορείτε να βρείτε το εν λόγω τεύχος του Game Informer, πατώντας εδώ. Το God of War αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro κάποια στιγμή μέσα στο 2018.