Το Halo 6, μάλλον, θα αργήσει…

Παραμένει ζωντανή η σειρά του Spielberg
08 Ιανουαρίου 2018 15:40
Το Halo 6, μάλλον, θα αργήσει…

To Halo 5: Guardians κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου του 2015 και από ότι φένεται οι οπαδοί της σειράς θα πρέπει να περιμένουν μάλλον μέχρι το 2019 για τη συνέχεια της ιστορίας του Master Chief. Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της η 343 Industries δημοσίευσε ένα ενημερωτικό άρθρο στο οποίο μιλάει για τα πλάνα που έχει για το νέο έτος. Στο εν λόγω άρθρο άφησε να εννοηθεί πως το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς, που πιθανότατα θα ονομάζεται Halo 6, δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, αλλά αντιθέτως το στούντιο θα έχει κάτι άλλο μικρότερης κλίμακας να δείξει από το μεγαλύτερο franchise της Microsoft.

Ήδη πριν την E3 2017, η ομάδα είχε τονίσει ξανά πως θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δούμε το επόμενο Halo. Η σημερινή ανακοίνωση διαβάζει ως εξής:

Το 2018 έφτασε, και με αυτό φτάνει και η υπόσχεση νέων στιγμών διασκέδασης που θα έχουμε και νέες περιπέτειες που πρέπει να ξεκινήσουν. Όχι, όχι αυτές οι περιπέτειες, αλλά πολλές συναρπαστικές, ανεξάρτητες - μερικές που μπορεί να σας εκπλήξουν περισσότερο από άλλες.

Παράλληλα, τεσσεράμισι χρόνια μετά την ανακοίνωσή της, μαθαίνουμε ξανά πως η Halo τηλεοπτική σειρά του Steven Spielberg παραμένει ζωντανή. Συγκεκριμένα, το αφεντικό του Showtime, David Nevins, δήλωσε:

Βέβαια είναι ακόμα σε εξέλιξη, εξακολουθεί να προχωράει και ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικό.

Είναι ακόμα live action και σίγουρα θα ικανοποιήσει τους οπαδούς του Halo και νομίζω ότι θα ικανοποιήσει και το κοινό του Showtime που αγαπά το δράμα.