Ο Kratos απαντάει το τηλέφωνο του Elon Musk

Το αφεντικό των Tesla και SpaceX μάλλον τρέφει κρυφά αισθήματα για τα God of War
22 Δεκεμβρίου 2017 11:14
Ο Kratos απαντάει το τηλέφωνο του Elon Musk

O Elon Musk είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματικούς μεγιστάνες παγκοσμίως, με το όνομά του να είναι συνυφασμένο με τα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα της Tesla, την διαστημική εταιρία SpaceX, το Paypal και πολλές ακόμα εταιρίες όπως οι SolarCity, OpenAI, The Boring Company, Neuralink και Zip2. Πρόσφατα ο Musk έκανε ένα λάθος και δημοσίευσε τον τηλεφωνικό του αριθμό στον λογαριασμό του στο Twitter, ο οποίος ακολουθείται από 16.7 εκατομμύρια άτομα.

Το tweet που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία διαγράφτηκε μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο Musk προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον CTO της Oculus και δημιουργό του Doom, John Carmack, και μάλλον ήθελε να στείλει προσωπικό μήνυμα. Φυσικά με τόσο κόσμο να ακολουθεί τον λογαριασμό του στο Twitter, πολλοί είναι αυτοί που είδαν το νούμερο και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον Musk.

Εδώ εντοπίζεται και το παράξενο την υπόθεσης. Παίρνοντας τηλέφωνο, το μόνο που δεν περίμενε να ακούσει κάποιος είναι η φωνή του David Jaffe, ως Kratos από την God of War τριλογία. Το πρώτο παιχνίδι έκρυβε έναν τηλεφωνικό αριθμό ως easter egg. Όσοι καλούσαν τον αριθμό μπορούσαν να ακούσουν ένα ειδικό μήνυμα από τον ίδιο τον Kratos, ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά: By the Gods, you’ve done it. Somehow you’ve found your way here to me. I offer you my congratulations and my respect.”  Ακριβώς το ίδιο μήνυμα υπάρχει και στον τηλεφωνητή του Elon Musk και μπορείτε να το ακούσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μέσο Jalopnik έψαξε παραπάνω το θέμα και επισημαίνει πως σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία το νούμερο πράγματι συσχετίζεται με τον Musk. Οπότε ο Elon είτε τρέφει κρυφά αισθήματα για τα God of War, είτε αποφάσισε να διασκεδάσει με την γκάφα του, κάνοντας όσους τον καλούν να μιλάνε με τον Kratos.