Η Activision ανοίγει νέο Infinity Ward στούντιο στην Πολωνία 

Επεκτείνεται η ομάδα ανάπτυξης των Call of Duty

Η Activision ανοίγει νέο Infinity Ward στούντιο στην Πολωνία

Η Infinity Ward εδώ και πολλά χρόνια είναι μια από τις ομάδες που χειρίζεται την πασίγνωστη σειρά Call of Duty μαζί με τις Treyarch και Sledgehammer Games. Η ομάδα έχει μείνει σε πολύ μεγάλο βαθμό ίδια και απαράλαχτη, με την εξαίρεση των δύο studio heads που αποχώρησαν και την ενσωμάτωση του δυναμικού της Neversoft. Μετά από καιρό, η Activision ανακοίνωσε πως ετοιμάζει άλλη μια σημαντική επέκταση για την ομάδα. Συγκεκριμένα, η εταιρία θα δημιουργήσει ένα νέο στούντιο στην Πολωνία που θα ονομάζεται Infinity Ward Poland.

Η Infinity Ward Poland θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το βασικό στούντιο που βρίσκεται στο Λος Αντελες. Δεν θα δούμε Call of Duty παιχνίδια αποκλειστικά από την πολωνική ομάδα, αφού για αρχή θα έχει περισσότερο βοηθητικό ρόλο. Ο principal rendering engineer της Infinity Ward, Michal Drobot, θα είναι ο επικεφαλής της Infinity Ward Poland.

Ο υπεύθυνος του βασικού στούντιο, Dave Stohl, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επέκταση των δυνατοτήτων ανάπτυξης μας με το άνοιγμα της Infinity Ward Poland. Κατασκευάζουμε ένα R & D στούντιο παγκόσμιας κλάσης που θα αξιοποιήσει τη δημιουργική κουλτούρα και το ταλέντο της ανάπτυξης παιχνιδιών στην Πολωνία. Αυτή η επέκταση θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας ως μια από τις πιο αφοσιωμένες και ολοκληρωμένες ομάδες του κλάδου. Αναμένουμε να έρθουν σπουδαία πράγματα.

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Infinity Ward ήταν το Call of Duty: Infinite Warfare που κυκλοφόρησε για τα PS4, Xbox One και PC στις 4 Νοεμβρίου του 2016.

1 comment(s)

End of content

No more pages to load