Η Bungie απολογείται για το πρόσφατο DLC του Destiny 2

“Κάναμε ένα απαράδεκτο λάθος”
13 Δεκεμβρίου 2017 11:36
Η Bungie απολογείται για το πρόσφατο DLC του Destiny 2

Μετά την ανακάλυψη των παικτών πως το Destiny 2 ενσωμάτωνε ένα σύστημα που μείωνε το XP που κέρδιζαν υπό κάποιες συνθήκες και τις υποψίες τους πως αυτό συνδέεται με το σύστημα των loot box του παιχνιδιού, η Bungie αναγκάστηκε να προβεί σε αλλαγές, δηλώντας πως δεν ήταν χαρούμενη με την κατάσταση. Τώρα, η ομάδα ζητά για άλλη μια φορά συγνώμη, μετά την πιο πρόσφατη κατακραυγή της κοινότητας.

Συγκεκριμένα, με την κυκλοφορία του Curse of Osiris DLC, οι παίκτες ανακάλυψαν πως περιεχόμενο που ήταν διαθέσιμο στο αρχικό παιχνίδι για όλους, πλέον ήταν κλειδωμένο πίσω από το DLC που κοστίζει €19.99. Συγκεκριμένα, το Power level cap του Prestige Nightfall ανέβηκε σε βαθμό που δεν ήταν προσβάσιμο για τους παίκτες που δεν είχαν αγοράσει το DLC. Το ίδιο συνέβη και με το Prestige Leviathan Raid, ενώ επηρεάστηκαν και τα Trials of the Nine. Αυτό σημαίνει ότι και το Platinum Trophy ή το αντίστοιχο 1000g/1000g στο Xbox Live δεν ήταν πλέον εφικτά.

Η Bungie άκουσε τα παράπονα της κοινότητας και ζήτησε συγνώμη, επισημαίνοντας πως έκανε ένα “απαράδεκτο” λάθος, ενώ υποσχέθηκε πως θα κάνει αλλαγές. Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική της δημοσίευση πατώντας εδώ.