Θα υπάρξει Outlast 3

Ενώ τα δύο πρώτα παιχνίδια έρχονται στο Switch
11 Δεκεμβρίου 2017 11:05
Θα υπάρξει Outlast 3

Μέσα από δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η Red Barrels μίλησε για το μέλλον της σειράς Outlast. Αρχικά, η ομάδα έκανε γνωστό πως αυτή τη στιγμή ετοιμάζει ports των Outlast και Outlast 2 για το Nintendo Switch. Για την ώρα η τιμή και η οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας των εκδόσεων της υβριδικής κονσόλας παραμένουν άγνωστες.

Παράλληλα, μαθαίνουμε πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποιο DLC για το Outlast 2. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε εξ’ αρχής ως ανεξάρτητη οντότητα. Ωστόσο, η ομάδα ετοιμάζει μια διαφορετική εμπειρία που θα μεταφέρει του παίκτες ξανά στο σύμπαν των παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, η δημοσίευση αναφέρει:

Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σε κάτι που πολλοί από εσάς ζητάτε ... Δεν θα είναι μια συνέχεια του Outlast ή του Outlast 2, αλλά θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν των Outlast. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα τώρα, πρέπει πρώτα να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ιδέα να δουλέψει. Όπως ανέφερα, προσπαθούμε να πάρουμε ρίσκα και αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη πρόκληση. Εάν όλα πάνε καλά, σύντομα θα μπορέσουμε να αποκαλύψουμε περισσότερα.

Τέλος, η Red Barrels δήλωσε καταφατικά πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα υπάρξει ένα Outlast 3, αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.