Νέα επίθεση από hackers στο PSN [Ενημέρωση #2]

Από την ομάδα Lizard Squad
24 Αυγούστου 2014 11:00
Νέα επίθεση από hackers στο PSN [Ενημέρωση #2]

Σε κακά ξεμπερδέματα φαίνεται πως έχει μπλεχτεί πάλι η Sony, καθώς σύμφωνα με αναφορές πολλών χρηστών, το PlayStation Network βρίσκεται εκτός λειτουργίας αυτή τη στιγμή. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η ομάδα Lizard Squad που εξειδικεύεται σε επιθέσεις DDOS. Ένας λογαριασμός στο Twitter που φαίνεται πως τον διαχειρίζει η συγκεκριμένη ομάδα, απάντησε στον Shuhei Yoshida με τη πρόταση: "Yes hello i can confirm there are lizards in Sony's datacenter".

Το PlayStation Network δεν είναι το μοναδικό πλήγμα για τη βιομηχανία σήμερα, διότι το Shacknews αναφέρει πως οι servers των παιχνιδιών League of Legends, Path of Exile και οι servers του Battle.net δέχτηκαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα μία επίθεση DDOS. 

Οι επιθέσεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και θα ανανεώσουμε την είδηση για ο,τιδήποτε νεότερο. Δείτε τα tweets της Lizard Squad παρακάτω.

[Ενημέρωση #1 24/08/14 15:37] Οι servers του PlayStation Network βρίσκονται ξανά σε πλήρης λειτουργία.

[Ενημέρωση #2 24/08/14 19:45] Πολλοί χρήστες του PlayStation Network αλλά και αρκετοί αναγνώστες του Unboxholics.com αναφέρουν πως δεν μπορούν ακόμα να συνδεθούν στην διαδικτυακή υπηρεσία της Sony. Υπενθυμίζουμε πως αύριο έρχεται ένα μεγάλο κύμα συντήρησης για το PSN. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Tags: