GWENT: Καθυστερεί το single-Player campaign Thronebreaker

Χάνει το 2017
25 Νοεμβρίου 2017 14:47
GWENT: Καθυστερεί το single-Player campaign Thronebreaker

Όπως ανακοίνωσε η CD Projekt, το single-Player campaign του επερχόμενου παιχνιδιού καρτών της, GWENT: Thronebreaker, θα χάσει το 2017. Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θέλει να μεγαλώσει την κλίμακα του παιχνιδιού. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται τον επιπλέον χρόνο.

Ακολουθεί ένα σχετικό απόσπασμα από την ανάρτηση του συνιδρυτή της CD Projekt RED στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού:

Το Thronebreaker, το story-driven single player campaign του GWENT, μεταφέρεται στο 2018. Αποφασίσαμε να αυξήσουμε την κλίμακα του campaign και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνο για να το δουλέψουμε. Η μετατόπιση των διαστημάτων κυκλοφορίας είναι πάντα κάτι που αντιμετωπίζουμε σοβαρά, ωστόσο, ποτέ δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε, αν αισθανόμαστε ότι θα πάρετε ένα καλύτερο παιχνίδι ως αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσους σχεδίαζαν να παίξουν το Thronebreaker στις διακοπές τους - Σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτιάξουμε ένα τελικό παιχνίδι που αξίζει την παραπάνω υπομονή.

Το Gwent: The Witcher Card Game αναμένεται για τα PS4, Xbox One και PC.