Προσλάβετε επαγγελματίες παίκτες για να παίξουν τα παιχνίδια σας 

Σας ανεβάζει level με 15€ την ώρα!

Προσλάβετε επαγγελματίες παίκτες για να παίξουν τα παιχνίδια σας

Όπως μεταφέρει το Rolling Stone, η βρετανική εταιρία Bidvine επιτρέπει σε παίκτες να προσλάβουν άλλους επαγγελματίες Call of Duty παίκτες για να παίξουν εκ μέρους τους.

Η Bidvine ισχυρίζεται πως η είναι η πρώτη που προσφέρει μια τέτοια υπηρεσία στη χώρα της. Πληρώνοντας κάποιος περίπου €15 μπορεί να ζητήσει από τον pro player να του ανεβάσει το ranking του στο Call of Duty: WWII, συμπεριλαμβανομένων και των prestige, να του ξεκλειδώσει όπλα και attachments ή ακόμα και να τους βελτιώσει το kill/death ratio.

Από την άλλη αν κάποιος θεωρεί πως είναι αρκετά καλός μπορεί να εγγραφεί ως gamer για την ιστοσελίδα, αλλά πριν προσληφθεί πρώτα πρέπει να αποδείξει τις ικανότητές του.

Μιλώντας στο EGM, ο συνιδρυτής της εταιρίας δήλωσε:

Έχουμε ήδη μερικές εγγραφές και ανυπομονούμε να δούμε πόσες περισσότερες θα  έχουμε. Η αύξηση του επαγγελματικού gaming είναι εξωπραγματική τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες με λιγότερο χρόνο στη διάθεσή τους.

Η υπηρεσία για την ώρα φαίνεται να είναι περιορισμένη στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά ανεξαρτήτως μπορείτε να βρείτε περισσότερα πατώντας εδώ.

23 comment(s)

End of content

No more pages to load