Square Enix: Σύντομα θα μάθουμε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας μεγάλων τίτλων της

Μεταξύ του Απριλίου και της E3
21 Νοεμβρίου 2017 08:34
Square Enix: Σύντομα θα μάθουμε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας μεγάλων τίτλων της

Στα πλαίσια της τριμηνιαίας συνδιάσκεψης για τους επενδυτές, ο CEO και πρόεδρος της Square Enix, Yosuke Matsuda, έκανε γνωστό πως η εταιρία σύντομα θα αποκαλύψει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας αρκετών μεγάλων τίτλων της. Ο publisher που εδρεύει στην Ιαπωνία συνηθίζει να μην αποκαλύπτει για αρκετό καιρό από την αρχική τους ανακοίνωση, τις ημερομηνίες κυκλοφορίας άκρως αναμενόμενων τίτλων του. Ωστόσο, τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν μετά την 1η Απριλίου του 2018.

Συγκεκριμένα, ο Matsuda δήλωσε:

Οι προσπάθειες ανάπτυξης για μεγάλους τίτλους βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο από το εξωτερικό όσο και από τα εγχώριο στούντιο μας. Θα κάνουμε ανακοινώσεις σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των εν λόγω τίτλων μεταξύ της 1η Απριλίου και της E3.

Παράλληλα, η εταιρία προσπαθεί να βρει τρόπους για να προωθήσει πιο αποδοτικά τους συγκεκριμένους τίτλους:

Έχουμε χτίσει μια σειρά από μεγάλους τίτλους, γι 'αυτό τώρα διερευνούμε πώς να τους προωθήσουμε και να τους ‘τρέξουμε’ ώστε να μεγιστοποιήσετε το δυναμικό τους. Για αρχή, σίγουρα θέλουμε να επιτύχουμε λειτουργικά έσοδα ύψους 40 δισ. ¥.

Τέλος, είναι άξιο αναφοράς πως η Square Enix έχει μειώσει τον κίνδυνο κάποιο παιχνίδι να χρειαστεί ριζικές αλλαγές όσο βρίσκεται υπό ανάπτυξη:

Πιστεύω ότι θα μπορέσετε να μάθετε πόσο μεγάλα είναι τα χρονικά διαστήματα για την βασική ανάπτυξη των παιχνιδιών μας, με βάση των ημερομηνιών κυκλοφορίας που θα ανακοινώσουμε για τα παιχνίδια μας από εδώ και στο εξής. Θα πω ότι αντιμετωπίζουμε μικρότερο κίνδυνο να αναγκαστούμε να κάνουμε εκ νέου δουλειά, χάρη στην ακρίβεια με την οποία προσεγγίζουμε τα σχέδια μας στην αρχική φάση κάθε αναπτυξιακού έργου. Πιστεύω ότι οι αναπτυξιακές προσπάθειες για τους νέους τίτλους που θα ξεκινήσουμε από το οικονομικό έτος 2019 θα ακολουθήσουν τα σχέδιά μας.

Μεταξύ άλλων, η Square Enix χρωστάει στο κοινό της τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των άκρως αναμενόμενων Kingdom Hearts 3 και Final Fantasy VII Remake.