Θα τιμηθεί ο Robin Williams από τη Blizzard

Βρέθηκαν τρεις χαρακτήρες μέσα στο κώδικα του Warlords of Draenor
22 Αυγούστου 2014 12:35
Θα τιμηθεί ο Robin Williams από τη Blizzard

Οι fans του World of Warcraft ζήτησαν από την Blizzard να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Robin Williams μέσα στο παιχνίδι, με την εταιρία να λέει πως αφουγκράζεται γνώμη τους. Μάλλον η Blizzard θα απαντήσει θετικά, αφού η ιστοσελίδα Wowhead, εντόπισε τρία νέα μοντέλα χαρακτήρων με το όνομα "Robin The Entertainer" στον κώδικα του επερχόμενου Warlords of Draenor expansion. Οι τρεις χαρακτήρες είναι εντελώς σημαδιακοί αφού θα αναπαριστούν τους τρεις σημαντικότερους χαρακτήρες που ενσάρκωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός, δηλαδή το τζίνι από την ταινία "Aladdin", μια κυρία που θυμίζει τη Mrs Doubtfire, και έναν ακόμη χαρακτήρα από τη σειρά Mork and Mindy. 

Μάλιστα, όταν δημιουργήθηκε το σχετικό petition η Blizzard τουίταρε το εξής στον λογαριασμό του Robin Williams: "Σε ευχαριστούμε. Μας έδωσες τόση χαρά στις ζωές μας και ελπίζουμε να ευχαριστήθηκες τις ώρες στον κόσμο μας. Τα λέμε μέσα στο παιχνίδι."

Το Warlords of Draenor expansion κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου και το Unboxholics.com σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε στη κλήρωση για 10 beta keys. 

Tags: