Επίθεση στην ιστοσελίδα της Polytron Corporation [Ενημέρωση #2]

Tα προσωπικά στοιχεία του Phil Fish στη φόρα
22 Αυγούστου 2014 04:54
Επίθεση στην ιστοσελίδα της Polytron Corporation [Ενημέρωση #2]

Τα προσωπικά στοιχεία του Phil Fish, δημιουργού του FEZ, βρίσκονται αυτή τη στιγμή διαθέσιμα δημοσίως στην ιστοσελίδα polytroncorporation.com, η οποία όπως φαίνεται δέχτηκε επίθεση πριν από λίγα λεπτά. Όπως αναγράφεται στην αρχική σελίδα, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από την ομάδα /V/ και σύμφωνα με το γράμμα που άφησαν οι επίδοξοι hackers, πρόκειται να επιτεθούν και σε άλλους game developers σύντομα που είχαν την ίδια "επιθετική" συμπεριφορά με τον Phil Fish. Η ιστοσελίδα της Polytron Corporation δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που "κατάσχεσαν" οι hackers, καθώς ο Twitter λογαριασμός της εταιρίας βρίσκεται στα χέρια κάποιου άλλου αυτή τη στιγμή. 

Δείτε τα tweets παρακάτω. 

Παράλληλα, αρκετοί developers εξέφρασαν ήδη τη δυσαρέσκεια τους για το συγκεκριμένο γεγονός στο Twitter. Δείτε παρακάτω μερικές από τις δηλώσεις τους στη δημοφιλής κοινωνική πλατφόρμα. 

[Ενημέρωση #1 22/08/14 10:00] Η ιστοσελίδα αναγράφει πλέον τον αριθμό 503, που υποδεικνύει πως έχει τεχνικά προβλήματα, ενώ ο Twitter λογαριασμός της Polytron απενεργοποιήθηκε. Μπορείτε να δείτε ένα print screen μας στο Image Gallery παρακάτω την στιγμή που έγινε η επίθεση.

[Ενημέρωση #2 22/08/ 11:46] Ο Phil Fish ανακοίνωσε πως παραιτείται από τη βιομηχανία και πως το FEZ καθώς και η Polytron διατίθενται προς πώληση. 

Tags: