“Το PlayStation 5 δεν θα κοστίζει €500”

Αυτό προβλέπει ο γνωστός αναλυτής Michael Pachter
15 Νοεμβρίου 2017 16:40
“Το PlayStation 5 δεν θα κοστίζει €500”

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της Wedbush Securities, Michael Pachter, το PlayStation 5 και το επόμενης γενιάς Xbox δεν θα κοστίζουν €500 ή περισσότερο. Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετική ερώτηση στην εβδομαδιαία του εκπομπή, ο Pachter επισήμανε πως ιστορικά οι κονσόλες που κοστίζουν πάνω από €500, όπως το PS3 που έκανε το ντεμπούτο στα €599 και το Xbox One στα €499, δυσκολεύονται αρκετά να αποκτήσουν το επιθυμητό κοινό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Δεν νομίζω ότι οι κονσόλες της επόμενης γενιάς θα κοστίζουν $500...αν και υποθέτω πως η σωστή απάντηση είναι, ας δούμε τι θα συμβεί με το Xbox One X.

Εάν το Xbox One X σημειώσει εκπληκτική επιτυχία, αν ξεπουλήσει, εάν οι συνολικές πωλήσεις του Xbox φτάσουν πάνω από το σημερινό επίπεδο των 10 εκατομμυρίων το χρόνο, επειδή όλοι θέλουν αυτή τη δύναμη, τότε η επόμενη γενιά ενδέχεται να είναι πιο ακριβή. Αλλά αν το Xbox One X πουλήσει 1-2 εκατομμύρια το χρόνο, από τα 10 εκατομμύρια Xbox που πωλούνται κάθε χρόνο και μετά από μερικά χρόνια, ικανοποιηθεί η ζήτηση και κανείς δεν το θέλει στα $ 500, τότε η απάντηση είναι όχι.

Εσείς μέχρι πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να δώσετε για μια νέα κονσόλα; Πείτε μας στα σχόλια.