Νέες φήμες για τα Devil May Cry 5 και Resident Evil 2 Remake

Και μία ακόμη για το Pokémon στο Nintendo Switch
12 Νοεμβρίου 2017 15:11
Νέες φήμες για τα Devil May Cry 5 και Resident Evil 2 Remake

Ένας σχεδόν μήνας πριν το PSX 2017, το event της Sony όπου θα μας παρουσιάσει για ακόμη μία φορά τις επιφυλάσσει το μέλλον για το PlayStation 4. Έτσι, οι φήμες για ανακοινώσεις νέων βιντεοπαιχνιδιών ξεκίνησαν να "φουντώνουν" και οι πρωταγωνιστές αυτή την φορά είναι δύο άκρως αναμενόμενα παιχνίδια της Capcom και όχι μόνο. Στα forums του resetera χρήστης από ανώνυμη πηγή δημοσίευσε πως η Capcom σχεδιάζει να ανακοινώσει το πολυφημισμένο Devil May Cry 5 στο PSX, ενώ πρόσθεσε πως playable θα είναι οι Dante, Vergil και Nero. Το δεύτερο είναι το Resident Evil 2 Remake. Η φήμη αναφέρει πως θα αποκαλυφθούν περισσότερα το 2018, εκτός αν "ανακοινώσουν κάτι περισσότερο μέχρι το τέλος της χρονιάς".

Συνεχίζοντας τις φήμες σειρά έχει η Bandai Namco. Όχι δεν είναι Dark Souls, αλλά είναι ένα fighting παιχνίδι που πολλοί θα γνωρίζετε. Αυτό είναι το SoulCalibur 6, ένα franchise το οποίο έχει μπει εδώ και αρκετά χρόνια στην "κατάψυξη". Αυτό, με βάση τις φήμες, έχει ως πλατφόρμες κυκλοφορίας το PS4, PC και Nintendo Switch. Τέλος, στις Nintendo φήμες, έχουμε πως την επόμενη χρονιά θα αποκαλυφθεί κάτι νεότερο για το Metroid 4 μαζί με το νέο Pokémon παιχνίδι που εργάζεται η εταιρία. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Φυσικά, τα παραπάνω δεν αποτελούν τίποτα παραπάνω από φήμες τις οποίες εφόσον δεν υπάρξει κάτι επίσημο δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά. Όπως και να έχει, το ρολόι για την έναρξη του PSX 2017 έχει ήδη ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα και εκεί, θα μάθουμε για το αν όντως ισχύουν οι φήμες για τουλάχιστον τα νέα παιχνίδια της Capcom και της Bandai Namco.